Politică de Confidențialitate

1. Informatii generale

Confidentialitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal reprezinta una din preocuparile principale ale CuponCafe.

Acest document are rolul de a va informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, in contextul utilizarii site-ului CuponCafe.

2. Categoriile de date cu caracter personal (prelucrate)

2.1 Daca sunteti utilizator, CuponCafe va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal, cum ar fi nume si prenume, numar de telefon, adresa de e-mail, date referitoare la modul in care utilizati site-ul CuponCafe, de exemplu comportamentul/preferintele/obisnuintele dumneavoastra in cadrul CuponCafe, precum si orice alte categorii de date pe care le furnizati in mod direct in contextul crearii contului de utilizator, sau in orice alt mod care rezulta din utilizarea site-ului.

Daca pentru a va crea cont de utilizator pe site, utilizati contul dumneavoastra de Facebook, Instagram, Google, Apple, CuponCafe va prelucra urmatoarele date publice de profil afisate de aplicatiile respective: nume utilizator, adresa de e-mail.

In cazul in care alegeti sa va creati cont de utilizator, se va solicita adresa dumneavoastra de e-mail in baza careia se va crea contul.

2.2 Daca sunteti vizitator al site-ului, CuponCafe va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal pe care le furnizati in mod direct in contextul utilizarii site-ului, cum ar fi datele pe care le furnizati in cadrul sectiunii de contact, in masura in care ne contactati in aceast fel.

3. Scopurile si temeiurile prelucrarii

3.1 Daca sunteti utilizator al CuponCafe, datele dumneavoastra cu caracter personal se vor prelucra astfel:

 • Pentru activitati de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanta (e-mail, sms, notificari) de comunicari comerciale privind produsele si serviciile oferite de partenerii CuponCafe prin intermediul site-ului.
  • Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza consimtamantul dumneavoastra, daca alegeti sa-l furnizati.
  • Vă puteți exprima consimțământul pentru prelucrarea datelor în acest scop prin bifarea căsuței corespunzătoare de la momentul creării contului, sau ulterior creării contului, la secțiunea Informațiile contului meu. Pentru dezabonarea de la primirea unor astfel de comunicări comerciale puteți folosi opţiunea de la finalul fiecărui e-mail/ sms conţinând comunicări comerciale. În plus, puteți să vă dezabonați prin accesarea secțiunii Informațiile contului meu. Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării consimțământului pentru prelucrarea datelor dumneavoastră în acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.
 • în scopul efectuării diverselor analize, raportări privind modul de funcționare a Site-ului, realizarea de profiluri de preferinţe de consum, în principal, în vederea îmbunătăţiri experienței oferite pe Site.
  • Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază interesul legitim al CuponCafe de a îmbunătății permanent experiența clienților pe Site. Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării datelor pentru acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.

3.2 Daca sunteti vizitator al CuponCafe, datele dumneavoastra cu caracter personal se vor prelucra astfel:

 • Pentru activitati de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanta (e-mail, sms, notificari) de comunicari comerciale privind produsele si serviciile oferite de partenerii CuponCafe prin intermediul site-ului.
  • Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza consimtamantul dumneavoastra, daca alegeti sa-l furnizati.
  • Vă puteți exprima consimțământul pentru prelucrarea datelor în acest scop prin completarea și bifarea căsuței corespunzătoare din formularul pentru abonarea la newsletter disponibil pe Site. Pentru dezabonarea de la primirea unor astfel de comunicări comerciale puteți folosi opţiunea de la finalul fiecărui e-mail/ sms conţinând comunicări comerciale.
  • Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării consimțământului pentru prelucrarea datelor dumneavoastră în acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.
 • pentru rezolvarea plângerilor, reclamaţiilor şi pentru a monitoriza traficul și a îmbunătăţii experiența dumneavoastră oferită pe Site.
  • Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază interesul legitim al CuponCafe de a asigura funcționarea corectă a Site-ului, precum și pentru a îmbunătății permanent experiența vizitatorilor Site-ului, inclusiv prin soluționarea diferitelor comentarii, întrebări sau reclamații.
  • Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării datelor pentru acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.

4. Durata pentru care va prelucram datele

Ca principiu, CuponCafe va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal atat cat este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare mentionate mai sus. Aveti oricand optiunea de a cere in mod direct stergerea datelor cu caracter personal, sau stoparea procesarii acestora, in conditiile in care sunteti utilizator al platformei.

Daca va retrageti consimtamantul pentru prelucrarea datelor in scop de marketing, CuponCafe va inceta prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal in acest scop, fara insa a afecta prelucrarile desfasurate de CuponCafe pe baza consimtamantului exprimat de catre dumneavoastra inainte de retragerea acestuia.

5. Dezvaluirea datelor cu caracter personal

Pentru indeplinirea scopurilor de prelucrare, CuponCafe poate dezvalui datele dumneavoastra catre parteneri, catre terte persoane sau entitati care sprijina CuponCafe in desfasurarea activitatii prin intermediul site-ului sau aplicatiilor, ori catre autoritatile publice, in urmatoarele cazuri exemplificativ enumerate:

 • Pentru administrarea site-ului cat si a aplicatiilor conexe.
 • In situatia in care aceasta comunicare ar fi necesara pentru atribuirea de premii sau alte facilitati persoanelor vizate, obtinute ca urmare a participarii lor la diverse campanii promotionale organizate de catre CuponCafe sau de catre parteneri ai CuponCafe, prin intermediul site-ului si a aplicatiilor conexe.
 • Pentru mentinerea, personalizarea si imbunatatirea site-ului si a serviciilor derulate prin intermediul lui.
 • Pentru efectuarea analizei datelor, testarea si cercetarea, monitorizarea tendintelor de utilizare si activitate, dezvoltarea caracteristicilor de siguranta si autentificarea utilizatorilor.
 • Pentru transmiterea de comunicari comerciale de marketing, in conditiile prevazute de lege.
 • Atunci cand dezvaluirea datelor cu caracter personal este prevazuta de lege.

6. Transferul datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal furnizate catre CuponCafe pot fi transferate in afara Romaniei, dar doar catre state membre din Uniunea Europeana (UE).

7. Drepturile de care beneficiati

In conditiile prevazute de legislatia in materia prelucrarii datelor cu caracter personal, in calitate de persoane vizate, beneficiati de urmatoarele drepturi:

 • dreptul la informare, respectiv dreptul de a primi detalii priving activitatile de prelucrare efectuate de catre CuponCafe, conform celor descrise in prezentul document.
 • dreptul de acces la date, respectiv dreptul de a obtine confirmarea din partea CuponCafe cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, precum si detalii priving activitatile de prelucrare precum modalitatea in care sunt prelucrate datele, scopul in care se face prelucrarea, destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor.
 • dreptul la rectificare, respectiv dreptul de a obtine corectarea, fara intarzieri justificate, de catre CuponCafe, a datelor cu caracter personal inexacte/nejustificate, precum si completarea datelor incomplete. Rectificarea/completarea va fi comunicata fiecarui destinatar la care au fost transmise datele, cu exceptia cazului in care acest lucru se dovedeste imposibil, sau presupune eforturi disproportionate.
 • dreptul la stergerea datelor, fara intarzieri nejustificate ("dreptul de a fi uitat"), in cazul in care se aplica unul dintre urmatoarele motive:
  • acestea nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate.
  • in cazul in care este retras consimtamantul si nu exista alt temei juridic pentru prelucrare.
  • in cazul in care persoana vizata se opune prelucrarii si nu exista motive legitime care sa prevaleze.
  • in cazul in care datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal.
  • in cazul in care datele cu caracter personal trebuie sterse pentru respectarea unei obligatii legale.
  • datele cu caracter personal au fost colectate in legatura cu oferirea de servicii ale societatii informationale conform dreptului Uniunii, sau al dreptulyi intern sub incidenta caruia se afla operatorul.
  • Este posibil ca, in urma solicitarii de stergere a datelor, CuponCafe sa anonimizeze aceste date (lipsindu-le astfel de caracterul personal), si sa continue in aceste conditii prelucrarea pentru scopuri statistice.
 • Dreptul la restrictionarea prelucrarii in masura in care:
  • persoana contesta exactitatea datelor, pe o perioada care ne permite verificarea corectitudinii datelor.
  • prelucrarea este ilegala, iar persoana vizata se opune stergerii datelor cu caracter personal, solicitand in schimb restrictionarea utilizarii lor.
  • operatorul nu mai are nevoie de datele cu caracter personal in scopul prelucrarii, dar persoana vizata i se solicita pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta.
  • persoana vizata s-a opus prelucrarii (altele decat cele de marketing direct), pentru intervalul de timp in care se verifica daca drepturile legitime ale operatorului prevaleaza asupra celor ale persoanei vizate.
 • Dreptul la portabilitatea datelor, respectiv (i) dreptul de a primi datele cu caracter personal intr-o modalitate structurata, folosind in mod obisnuit si intr-un format usor de citit, precum si (ii) dreptul ca aceste date sa fie transmise de catre CuponCafe catre alt operator de date, in masura in care sunt indeplinite conditiile prevazute de lege.
 • Dreptul la opozitie - in ceea ce priveste activitatile de prelucrare se poate exercita prin transmiterea unei solicitari conform celor indicate mai jos:
  • in orice moment, din motive legate de situatia particulara in care se afla persoana vizata, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in temeiul interesului legitim al CuponCafe sau in temeiul interesului public, cu exceptia cazurilor in care CuponCafe poate demonstra ca are motive legitime si imperioase care justifica prelucrarea si care prevaleaza asupra intereselor, drepturilor si liberatilor persoanelor vizate sau ca scopul este constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta.
  • in orice moment, in mod gratuit si fara nicio justificare, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct.
 • Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate, respectiv dreptul de a nu fi subiectul unei decizii luate numai pe baza unor activitati de prelucrare automate, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care privesc persoana vizata sau o afecteaza in mod similar intr-o masura semnificativa.
 • Dreptul de a va adresa Autoritatilor Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau instanelor competente, in masura in care considerati necesar.

Aceasta pagina de internet foloseste fisiere de tip cookie. Pentru mai multe informatii cu privire la modul in care se folosesc aceste fisiere, va rugam sa accesati urmatorul link: Politică de Cookies