Termeni și Condiții

Conditii Generale pentru utilizarea site-ului/site-urilor si aplicatiilor corespondente sub brand-ul CuponCafe

1. Acceptarea Conditiilor

1.1 Prin accesarea acestui site web si/sau a oricarei pagini a acestuia, cat si a aplicatiilor puse la dispozitie sub brand-ul CuponCafe, sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii de utilizare, nu accesati acest site si/sau aplicatiile brand-ului CuponCafe.

2. Descrierea Serviciilor

2.1 Site-ul CuponCafe cat si aplicatiile corespondente, va pun la dispozitie continutul in scop informativ general si nu garanteaza de exactitatea lui la un moment dat, desi se va incerca pe cat posibil ca toate informatiile sa fie exacte la publicarea pe site .

3. Introducere

3.1 Prezentele Conditii Generale definesc conditiile de utilizare a site-ului CuponCafe cat si a aplicatiilor brandului CuponCafe de catre potentialii vizitatori sau clienti. Accesând si navigând pe acest site, acceptati termenii de utilizare descrisi în continuare.

4. Drepturile asupra continutului de pe site

4.1 CuponCafe nu va transfera titlul de proprietate asupra aplicatiilor software.

4.2 CuponCafe detine drepturi complete si depline asupra titlului de proprietate si prin aceasta toate drepturile de autor si cele brevetate. Nu aveti dreptul sa redistribuiti, vindeti, decompilati, dezasamblati aplicatia software in orice fel.

4.3 Toate informatiile, produsele sau aplicatiile continute în acest site, cu exceptia continutului partenerilor nostrii, sunt proprietatea CuponCafe, care îsi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura site-ului în orice moment si fara nici o informare prealabila.

4.4 Întregul continut al site-ului CuponCafe este protejat prin legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, continutul propietar si prezentarea site-ului sunt detinute de CuponCafe. Este interzisa copierea, modificarea, afisarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licentierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea continutului site-ului în orice scop fara confirmarea scrisa din partea CuponCafe.

4.5 Accesul si utilizarea paginii CuponCafe sunt gratuite si au scopul de a veni in ajutorul utilizatorilor pentru a gasi informatiile necesare în cel mai usor si rapid mod posibil, conform cerintelor fiecaruia.

4.6 Informatiile prezente pe CuponCafe sunt de interes general si sunt puse la dispozitia utilizatorilor în mod gratuit. Prin termenul „utilizator” al acestei pagini se întelege orice persoana fizica sau juridica, care va accesa pagina. Nu puteti copia si/sau tipari continutul paginii CuponCafe pentru folosinta dumneavoastra personala, sau cu intentii comerciale. În orice alte situatii, continutul propietar al CuponCafe nu poate fi reprodus, modificat sau exploatat fara consimtamântul explicit al reprezentantilor CuponCafe.

4.7 Logo-ul si sigla CuponCafe sunt protejate prin legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Este interzisa copierea, modificarea distribuirea, afisarea, transmiterea, publicarea, comercializarea, impersonarea, clonarea, licentierea si orice alta operatiune asupra logo-ului si siglei CuponCafe, fara a avea aprobare prealabila din partea administratiei CuponCafe.

5. Neangajarea Raspunderii

5.1 Continutul informatiilor se refera la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activitatilor, produselor si serviciilor CuponCafe.

5.2 CuponCafe nu va acorda nici o garantie referitoare la:

  • evitarea utilizarii anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului;
  • neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;
  • inexistenta pe site-ul pus la dispozitie a virusilor sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor;
  • continut nefunctional, sau afisat in mod gresit;
  • promotii, vouchere si coduri de reducere nefunctionale, deoarece acestea sunt strict legate de partenerii nostri;

5.3 Astfel, CuponCafe nu poate fi responsabila pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului sau.

5.4 Toate informatiile prezentate pe site cu privire la produsele CuponCafe, preturi, informatii, campanii si promotii de marketing, aspecte tehnice, sunt prezentate cu titlu informativ. Nimic din continutul site-ului CuponCafe nu poate constitui o oferta ferma de a contracta si nu poate angaja raspunderea CuponCafe în lipsa unor acorduri ulterioare.

5.5 CuponCafe nu face nicio declaratie, promisiune sau garantie cu privire la exactitatea, exhaustivitatea sau caracterul adecvat al prezentului continut, nu îsi asuma nicio obligatie de rezultat sau diligenta fata de nicio persoana, exclud în mod expres si neaga raspunderea pentru orice cost, pierdere sau daunele suferite ca urmare a utilizarii continutului.

6. Obiectivul continutului site-ului

6.1 Obiectivul continutului site-ului este de a transmite informatii actualizate si cat mai exacte, legate de promotii, vouchere si coduri de reducere ale partenerilor CuponCafe.

6.2 CuponCafe nu poate garanta ca prezentele pagini nu contin erori, si asigura ca va depune toate diligentele pentru realizarea unei informari corecte si remedierea eventualelor erori.

7. Informatii Personale

7.1 Când prin intermediul prezentului site va sunt solicitate informatii, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastra sau posibilitatea de a va contacta.

7.2 Natura informatiilor solicitate se refera în special la date personale (nume, prenume, numar de telefon), adresa de e-mail, dar poate include si alte informatii aflate în strânsa legatura cu utilizarea serviciilor si/sau produselor solicitate.

7.3 Folosirea site-ului CuponCafe, cat si a aplicatiilor conexe parte a brand-ului CuponCafe, nu necesita prezentarea datelor cu caracter personal (nume, prenume, etc), acestea fiind necesare doar in cazul in care "utilizatorul" sau "vizitatorul" doreste sa primeasca prin email sau sms continut promotional specific. Utilizatorii platformelor CuponCafe au mereu la dispozitie optiunea de a se dezabona de la aceste campanii promotionale, prin intermediul site-ului sau al aplicatiei, cat si prin contact la adresa de e-mail [email protected]

8. Legaturi cu alte site-uri

8.1 Prezentul site poate contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri considerate de CuponCafe ca fiind partenere în legatura cu continutul site-ului sau si care nu se afla sub controlul sau îndrumarea sa. În cazul utilizarii acestor legaturi sau trimiteri se vor aplica conditiile generale de utilizare corespunzatoare acelor site-uri.

8.2 CuponCafe nu poate fi tras la raspundere pentru eventualele pierderi de natura materiala sau imateriala, financiara sau de oricare alt fel, care s-a petrecut pe parcursul vizitei sau utilizarii unui site partener, pe care vizitatorul a fost redirectionat sau trimis de pe site-ul CuponCafe.

8.3 CuponCafe nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informatiilor prezente pe site-urile unor terti, la care se face trimitere de pe site-ul sau.

9. Informatii oferite prin intermediul site-ului

9.1 Orice persoana care viziteaza site-ul CuponCafe si care ofera date sau informatii cu caracter personal prin intermediul acestui site îsi manifesta acordul în mod expres si neechivoc pentru urmatoarele: prelucrarea acestor date si informatii personale de catre CuponCafe; transmiterii de materiale promotionale specifice operatiunilor de marketing direct; solutionarea de catre CuponCafe a cererilor, întrebarilor si reclamatiilor adresate (a se vedea pagina Contact din site); alte activitati întreprinse de CuponCafe si permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobari din partea destinatarului.

9.2 CuponCafe va face tot posibilul pentru a pastra confidentialitatea acestor informatii, dar nu poate fi tras la raspundere in eventualitatea unei pierderi de date cauzate de atacuri cibernetice, calamitati naturale, situatii de forta majora sau orice alta situatie/anomalie ce ar cauza o astfel de pierdere.

9.3 Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres si neechivoc al dumneavoastra în conformitate cu prevederile legii 677/2001 si directivelor GDPR pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

9.4 Pentru orice nelamurire în legatura cu exercitarea drepturilor dumneavoastra referitoare la utilizarea site-ului si la protectia datelor, va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii Contact din site.